Velkommen til Kylling & Co – En verden af smag!

Det er ikke bare noget, vi siger.

Hos Kylling & Co garanterer vi dig et bredt, dagligt udvalg af lækre salater og spændende specialiteter fra hele verden. Vi serverer smagfulde sandwich, bagels og saftige rotisseristegte, danske kyllinger – både som take away og til at nyde i vores butikker.

Det gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde dig et sundere alternativ til den mere traditionelle fastfood, og fordi vi tror på, man godt kan lave fastfood uden at gå på kompromis med hverken god smag eller god kvalitet.

Den gode smag og kvalitet sørger vi for ved at behandle vores råvarer med kærlighed. Vi forbereder selv vores grøntsager flere gange om dagen, hver dag, så vi ved, vi kan stå inde for det, vi serverer, og at du som kunde får den bedste oplevelse, hver gang.

Alt vores brød fremstilles efter specialopskrifter, der giver vores sandwich den fyldige krumme og sprøde skorpe, vi er kendt for.

Vores spydstegte kyllinger er ruget, klækket og opdrættet i Danmark. Vi steger dem i en af verdens bedste ovne, hvilket kombineret med vores helt specielle krydderiblanding, sikrer en saftig og velsmagende salmonellafri kylling.

Kort sagt er Kylling & Co historien om velsmagende, danske spydstegte kyllinger og fastfood på den sunde måde.

Velkommen til!

Kontakt os telefonisk på +299 259278